Adana Plastik Su Deposu
Adana Plastik Su Deposu
Adana plastik su deposu ürünlerimiz Kullanıcılara birçok fayda sağlayan bu tankları dayanıklı şekilde kullanmak için kullanma talimatlarını dikkatlice okuyup bu kurallara uygun şekilde ürünlerimiz kullanırsak uzun ömürlü ve sağlıklı olur. Ancak üretim teknikleri nedeniyle bu rulmanlar zaten dayanıklıdır. Öyle ki bu depoların imalatında üç farklı hammadde kullanılmaktadır. Her hammaddenin kendi üretim sistemi vardır. Bu, tankları daha sağlam ve dayanıklı hale getirir. Ayrıca bilmeniz gereken başka şeyler de var. Ürettiğimiz tüm rulmanlara güvenimiz tam olduğundan, tüm ürünler iki yıllık garantimiz ile desteklenmektedir. Ayrıca tüm rulmanlar son teknoloji üretim tesislerinde üretildiğinden daha dayanıklıdır.
Adana plastik su deposu ürünlerimiz Hammaddenin özelliklerine göre depoların özelliklerine bakalım. Polietilen Depo Özellikleri: Plastik olarak bilinmesine rağmen, bu tanklar aslında polietilenden yapılmıştır. Yatak boyutuna bağlı olarak ideal bir malzeme kalınlığı belirlenir. Boyut özelliklerine bakarsak, 50 litreden 25.000 litre kapasiteye ulaşabildiklerini görüyoruz.
Su kaynaklarının yönetiminde ekolojik restorasyon, su kalitesinin yükseltilmesi, su tüketiminin sanayi, tarım ve doğa ihtiyaçlarına göre yeniden düzenleyecek mekanizmaların kurulması ve yönetim önemli yer tutmaktadır. Bu çerçevede mevcut ve planlanan projeler gözden geçirilmek zorundadır. Su paylaşım problemlerinin çözümü, bütün tarafların temsil edildiği kurullarca idaresi gerçekleştirilecek havza yönetimi planlarının oluşturulmasından geçmektedir.
Adana, Türkiye’nin bir ili ve en kalabalık yedinci şehridir. 2021 yılı verilerine göre 2.263.373 nüfusa sahiptir. İlin yüzölçümü 13.844 km2dir. İlde km2ye 163 kişi düşmektedir (en yüksek Seyhan ilçesinde (1785 kişi)).
04.02.2021 TÜİK verilerine göre 5’i merkez ilçe (Seyhan, Yüreğir, Çukurova, Sarıçam, Karaisalı) olmak üzere toplam 15 ilçesi ve belediyesi vardır. Bu ilçelerde 831 mahalle bulunmaktadır. Adana; kuzeyinde Kayseri, doğusunda Osmaniye, kuzeydoğusunda Kahramanmaraş, güneydoğusunda Hatay, kuzeybatısında Niğde ve batısında Mersin illeri ve güneyinde Akdeniz ile çevrilidir.
Nüfus yoğunluğunun çok olması sebebi ile bölgede su kesintileri çok olmaktadır. Bu esnada su deposu kullanımı aksak giderilinceye kadar su kesilmemesi sağlamaktadır.
Türkiye’deki altıncı büyük metropoliten alan olup ülkenin önde gelen tarım, ticaret ve kültür merkezlerinden biridir. Türkiye’deki maden zengini 4. bölge olan Adana; krom, demir, manganez, kurşun ve çinko yatakları açısından önem taşımaktadır.
Adana’nın merkezi; Mersin, Adana, Osmaniye ve Hatay illerini kapsayan coğrafi, ekonomik ve kültürel bir bölge olan Çukurova’nın merkezinde bulunur. Yaklaşık 6,33 milyon insana ev sahipliği yapan bölgenin büyük bir bölümü, tarıma oldukça elverişli, geniş ve düz bir arazidir.
Adana Plastik deposu kullanım yerleri
Bölgenin tarımsal alan ülkemizin bir çok sebze ve meyve ihtiyacını karşılamaktadır. Dolaysı ile damlama sulama yapmak için depolama ihtayacı duyulmaktadır. Brsplastik olarak bölgeye uygun su deposu üretimi ile her zaman Adananın hizmetindeyiz.
Bir çok kaynağa göre Adana ismi Hitit İmparatorluğu egemenliğindeki Kizzuvatna krallığının Adanya adlı şehrinin isminden türemiştir. Başka iddialar ise ismin; Mısır’dan gelip Yunan şehri Argos’a yerleşen mitolojik Yunan kabilesi Danaoi ya da efsanevi karakter Danaus’la ilgili olduğu şeklindedir. Danaja adındaki bir ülkeyle bağlantılı olan erken Mısır metinleri Thutmosis II (MÖ 1437) ve Amenophis III’ten (MÖ 1390-1352) kalan yazıtlardır.[4] Miken Uygarlığı’nın çöküşünden (MÖ 1200) sonra Ege’deki bazı mülteciler Kilikya sahillerine gitmişlerdir. Dananayim ya da Danuna sakinleri; Ramesses III hükümdarlığı sırasında MÖ 1191 yılında Mısır’a saldıran bir grup denizci olarak tanımlanır.[5] Denyen ise Adana şehrinin sakinleri olarak bilinir. Ayrıca söz konusu ismin PIE dilinde da-nu (nehir) Dana-na-vo (nehir kenarında yaşayan insanlar) (İskitli göçmenler) ve Rigveda’da (Danavas) yaşayan iblisler ile bir bağlantısı olması mümkündür.
Bir antik Grek-Roman efsanesine göre Adana ismi kökenini; Seyhan Nehri (Sarus) yakınlarında bir yere gelip Adana’yı kuran Uranus’un iki oğlu Adanus ve Sarus’tan almaktadır. Şehrin ismine ilişkin daha eski bir efsaneye göre ise Akad, Sümer, Babil, Asur ve Hitit mitolojileri tarafından ormanın yakınlarında yaşadığına inanılan ve Tesup veya Ishkur olarak da bilinen gök gürültüsü tanrısı Adad’ın ismi bu bölgeye verilmiştir. Bu savı kanıtlayan Hititlerin isimleri ve el yazmaları o bölgede bulunmuştur. Bu teori gök gürültüsü tanrısının çok fazla yağmur getirmesi ve bu yağmurun bölgeye büyük bir bolluk sağlamasından beridir devam eder. Bu tanrı yörenin sakinleri tarafından sevilir ve saygı duyulurdu. Onun şerefine, söz konusu bölge “Uru Adaniyya;” diğer bir deyişle “Adana Bölgesi” olarak anılmaya başlanmıştır.
Adana plastik su deposu ürünleri polyester depolarda olmayan belirli bir desene göre imal edilmektedir. Polyester hakkında daha fazla bilgi edinin Polyester nedir? Yazımızı okuyarak bulabilirsiniz. Polietilene gelince, polietilenin dünya çapında birçok üründe kullanılabileceğini söyledik. Ancak hepsi yemek için uygun değildir. Gıda sınıfı polietilenler, LLDPE’li olanlardır. Polietilen geri dönüştürülebilir bir malzeme olduğu için çevre dostu bir hammadde olarak kabul edilmektedir. Müşterilerimizin ürünlerimizi kolay ve rahat bir şekilde kullanması için dizayn edilmiştir.
Dijital mağazamız için tıklayınız